fredag 8 maj 2009

Pastell å Co rekommenderar... #3

Tredje artikeln i serien Pastell & Co rekommenderar har nu nått brevlådanFör nytillkomna pasteller kan jag medge att artikelserien helt sonika handlar om saker och ting som uppskattas, och som bringar vardagen det där lilla, lilla extra! Över till Make It Big!

Wham!
1984
Columbia













Du vet att du gillar det. Och du vet att du inte vill att folk ska veta att du gillar det. Men de gillar det också, så skulle vara man enkelt kunna sammanfatta detta fabulösa verk signerat George Michael och han den där andra (Andrew Ridgeley)!

Helt enkelt är detta en av de bästa popalbumen som någonsin nått vår fagra rosé- och soldränkta stofthyddor. Att det fortfarande står upp riktigt bra i dag över 20 år säger ju en hel del. Albumet suger i sig paralydrinkar med låtar som Wake Me Up Before Yo Go-Go och Everything She Wants, samtidigt som de skrålar poesi (nåväl) i Careless Whisper och The Isley Brothers' Like A Baby. Kort och gott, varje spår på det här albumet är och var tillräckligt bra för att vara singel, vartenda en! Räcker så! Skivan representerar 80-talets mer angenäma sidor och kan inte rekommenderas nog!

P.S. Du hör den bäst i vallgraven i sommar! D.S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar