söndag 10 maj 2009

God morgon!

Så där ja. Frukosten avklarad. Och vilken frukost sen! Brödet, galet bra! Lika så kaffet - för att inte tala om bjudningens bacon! Förskräckligt gott bacon!

- - -

Dock blev jag å S lite förvånade när vi skulle ta hissen upp till rummet... Vem skuttar in i hissen i sista sekund om inte Slangen Wislander. Vilken man, vilken kvinnokarl! En kopp kaffe dinglandes på pekfingret, en överjävlingt lång kroppshydda och ett par pinketofflor är tydligen allt som behövs för att locka fram det där lilla extra av damerna! Den mannen får ligga, det sticker jag ut hakan å menar - om han nu samtycker vill säga...

Vad gäller Slangens modefaktor... Ja va fan! Aldrig sett en karl som klätt sig så extravagant i tofflor som Slangen... En konstskapelse i sig!

- - -

Tänk hur det är att vara rejält störd. Just störd är väl ingen konstighet... Men just REJÄLT störd! Börjat gilla adjektivet... Rejält! Fan va gött!

- - - 

Nu ska jag lobba för lunch på Jensen's Bøfhus! Sedan Åhléns och Kungsholmen...

- - - 

Gårdagen avslutades förresten med sprit på Anglais! Musiken var tio-i-topp... Sällskapet likaså! För att inte tala om groggarna. Mojiton!

2 kommentarer: