söndag 20 december 2009

Pastell å Co rekommenderar... #4

Artikeln nummer fyra i serien Pastell & Co rekommenderar är nu tillgänglig i etern. Det känns som att denna del i gamla bygget är på tok för bra för att ändra på. För gamla pasteller kan jag informera om att artikelserien helt sonika handlar om saker och ting som uppskattas, och som bringar vardagen det där lilla, lilla extra!

Luther Vandross
Never Too Much
1981
Epic













Luther
Fuckin' Vandross is a fuckin' man of genius! Superlativen kan vara slut redan där, typ! Men den gobben föddes minsann att sjunga. Lyssna bara på den helt tokiga inledningen av albumet Never Too Much. Känn dig hänförd; Never Too Much, Sugar And Spice och Don't You Know That! Vilken käftsmäll. Tveklös line-up! Det blir inte sämre av av att Luther droppar ett av 80-talets tyngsta intron i She's A Super Lady. Out If Touch kan slänga sig i väggen. Det här är 80-talet från sin allra bästa sida.

Nåväl. Det är synd att det i skrivande stund är december å snöslask. När man hör Mr. Vandross tjusiga stämma vill man onekligen teleportera ju onekligen till random rosétjöt på Kalmar Slott i säg, maj månad. Minnen det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar